Termeni si conditii - SmartDreamers
SmartDreamers for Android Install
SmartDreamers for IOS Install

Termeni si conditii
Ultima actualizare: 25 mai 2018

Vă mulţumim pentru utilizarea serviciilor noastre.

Serviciile sunt oferite de SmartDreamers SRL, cu sediul în Tîrgu-Mureş, Piata Trandafirilor, nr. 19, ap. 1/2. Accesând sau utilizând orice parte a platformei noastre on-line, înseamnă că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea platformei noastre on-line și / sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice caracteristică nouă sau opțiune care va fi adăugată platformei smartdreamers.ro va fi de asemenea obiectul Termenilor și Condițiilor prezente. Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor noastre pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre informându-vă despre schimbări prin canalele de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a verifica schimbările. Continuarea utilizării sau accesării site-ului urmând informările despre actualizările din Termeni și Condiții semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.

Servicii oferite prin intermediul platformei

Smartdreamers.ro este o platformă online, care oferă companiilor posibilitatea de aș promova anunturile de recrutare prin intermediul platformei iar candidatilor, posibilitatea de a pune la dispozitia angajatorilor din platforma CV-ul sau pentru oferte de munca ce îi interesează.

Secțiunea 1 - Dreptul de proprietate intelectuală

Conţinutul platformei Smartdreamers.ro : imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea SMARTDREAMERS SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul SMARTDREAMERS SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Nu aveți dreptul să transmiteți orice tip de viruși informatici ori orice cod sursă de natură distructivă.

Orice încălcare a Termenilor și Condițiilor va avea ca rezultat încetarea Serviciilor pentru dumneavoastră şi suportarea consecinţelor de ordin financiar.

Secțiunea 2 - Condiții Generale

Acceptând Termenii și Condițiile prezentate pe această pagină, se înțelege că sunteți de minim vârstă majoră conform legilor României.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm să oferim servicii către oricine pentru orice motiv la orice moment .

Secțiunea 3 - Exonerarea de răspundere

SMARTDREAMERS S.R.L nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, smartdreamers.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

SMARTDREAMERS SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile Companiilor prezentate in platforma.

În cazul în care vreunul dintre informatiile publicate intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Platformei la adresa office@smartdreamers.com, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.
Părerile exprimate în cuprinsul materialelor de prezentare şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a Platformei

Secțiunea 4. Crearea unui cont de companie

Pentru aș promova serviciile în platforma smartdreamers.ro, companiile sunt obligate să își creeze un profil de companie.

După înregistrare în Platformă, Compania are la dispoziție mai multe pachete de servicii pentru a promova locurile de munca disponibile, asa cum sunt ele prezentate în Platformă.

Informații pentru Utilizatorii (persoane fizice) din platformă

Secțiunea 5 - Acuratețea Informațiilor din Contul de Candidat

Candidatul este acord să ofere informații actualizate și complete. Sunteți de acord să actualizați imediat și fără ezitare datele contului de client deținut și alte informații, incluzând adresa de e-mail numarul de telefon și alte date necesare procesului de recrutare. Pentru mai multe informatii despre cum prelucram datele personale te rugam sa accesezi

Secțiunea 6 - Prelucrarea datelor personale

Conform Regulamentului 679/2016 platforma smartdreamers.ro prelucrează date personale ale candidatilor înscriși în paltformă. Trebuie să reții că prelucrăm datele personale doar în scopul prezentului contract, având ca bază legală contractul electronic dintre părti. Pentru mai multe detalii despre prelucrarea datelor personale, te invităm să citesti Notificarea de confidentialitate.

Secțiunea 7 - Erori, Inexactități și alte Omiteri

Ocazional, există posibilitatea ca informații prezente pe Platformă să conțină erori de tipografie, inexactități sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpuri de livrare și disponibilități. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste erori, inexactități și omiteri, totodată să schimbăm ori să actualizăm informații.

Secțiunea 8- Utilizări interzise ale platformei smartdreamers.ro

În plus față de interzicerile deja menționate în Termeni și Condiții, nu sunteți autorizat să folosiți Platforma sau conținutul acesteia pentru următoarele: (a) orice acțiune ilegală; (b) să solicitați altor persoane să pornească sau să participe în acțiuni ilegale; (c) să încalce legile internaționale, nationale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonanțe locale; (d) să încălcați sau să nu respectați drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora; (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăima, calomnia, denigra, intimida sau să discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate; (f) să publicați informații false sau să induceți în eroare intenționat prin informații; (g) să publicați sau să transmiteți viruși informatici sau orice tip de cod malițios care ar putea afecta funcționalitățile sau operațiunile smartdreamers sau ale site-urilor partenere și / sau aflate sub umbrela smartdreamers; (h) să colectați sau să monitorizați informațiile personale ale altora; (i) să înșelați, să acționați într-o infracțiune virtuală folosind diferite metode interzise la nivel internațional; (j) pentru orice scopuri obscene sau imorale; (k) să atacați sistemele de securitate Smartdreamersori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela smartdreamers. Ne rezervăm dreptul de a va stopa fără ezitare Serviciile Smartdreamersori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela Smartdreamerspentru încălcarea oricăror interziceri menționate în Termeni și Condiții.

Secțiunea 9 - Declinare de Garanții; Limitare a Răspunderii

Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele partenerilor noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Platformei noastre sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:
- pierderi cauzate de indisponibilitatea Platformei sau a defectelor tehnice ale Platformei;
- pierderea de date;
- pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;
- pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate;
- și pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

Nu garantăm că utilizarea Platformei noastre nu vor fi în moment specifice întrerupte temporar, complet securizate sau lipsite de erori. Nu garantăm că rezultatele obținute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de încredere.

Înțelegeți si acceptați că, vom putea întrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fără a vă informa în prealabil.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea platfomei smartdreamers.ro este propriul risc.

În nici un caz, SMARTDREAMERS SRL angajații, afiliații, agenții, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, incluzând fără limitări, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie menționate în contract, delictual (incluzând neglijență), rezultată din utilizarea dumneavoastră a oricăror Servicii sau produse achiziționate printr-un Serviciu ori pentru orice altă revendicare legată de utilizarea dumneavoastră a unui Serviciu ori produs, incluzând dar fără limitare la, orice eroare sau omitere în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice natură rezultată din utilizarea unui Serviciu sau conținut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar și cu mențiunea posibilităților lor.

Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

Secțiunea 10 - Încheierea responsabilităților părților

Responsabilitățile și obligațiile părților contractante sub acești Termeni și Condiții vor rămâne aplicabile până la momentul în care acordul va fi încheiat de oricare dintre părți. Puteți încheia respectarea Termenilor și Condițiilor în orice moment printr-o notificare directă către Smartdreamerscomunicând că nu doriți continuarea acestor prevederi sau prin încetarea accesării Platformei.

Secțiunea 11 - Informații de contact

Întrebări, sugestii și reclamații în legătură cu Termenii și Condițiile sau alte politici Smartdreamers trebuie trimise pe adresa de e-mail office@smartdreamers.com

Sectiunea 12. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.