Operator Call Center - Part-time / Full-time - eMAG.ro - SmartDreamers (Expirat)
SmartDreamers for Android Install
SmartDreamers for IOS Install

Operator Call Center - Part-time / Full-time

call center, Full time , Postat Acum o luna, Expira in 1 zi
București, București, România
eMAG.ro
Operator Call Center - Part-time / Full-time
Candidatul ideal
Experiența nu reprezintă un ‘must have’, trebuie doar să ai o atitudine pozitivă și o dorință continuă de a învăța. Invătăm experimentand, suntem proactivi si cautam mereu idei ‘’out of the box’’ si solutii noi pentru clientii nostri.
Daca te recunosti in descrierea de mai sus, iti place actiunea si tintesti mereu sus, te vrem in echipa eMAG.

Descrierea jobului
Vrei să vezi cum lucrează cel mai mare retailer online din Sud-Estul Europei? Ești student sau masterand și îți dorești un loc de muncă dinamic, prietenos și cu un program flexibil (full-time/ part-time)? Te invităm să te alături echipei noastre de Customer Care. Un job în Call Center îți dezvoltă abilitățile de comunicare și te ajută să înțelegi asteptările și nevoile clienților. Totodată, eMAG este deschis și îți oferă noi oportunităti de dezvoltare către alte arii din organizație, care să fie în concordanta cu dorințele și aspirațiile tale. Îți oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a îți îmbunătăți atât aptitudinile soft cât și cele specifice activității tale, dar tu decizi ce vrei să înveți și încotro vrei să mergi.

Descrierea companiei
La eMAG, avansam rapid si ne place ceea ce facem. Daca esti pasionat de job-ul tau, fie ca oferi consultanta unui client sau scrii o linie de cod, si tintesti sus, atunci locul tau este in echipa noastra. Iti oferim cele mai bune programe de dezvoltare pentru a-ti imbunatati atat aptitudinile soft cat si cele specifice activitatii tale, dar tu decizi ce vrei sa inveti si incotro vrei sa mergi. Posibilitatile sunt nelimitate. Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce ca sa te acomodezi. :)
Nu e jobul potrivit pentru tine? Ajuta un prieten recomandandu-i jobul!