ING Point Manager Ploiesti - ING Bank - SmartDreamers (Expirat)
SmartDreamers for Android Install
SmartDreamers for IOS Install

ING Point Manager Ploiesti

point manager, Full time , Job expirat
Ploieşti, Prahova, România
ING Bank
ING Point Manager Ploiesti

Totul incepe cu o idee.
Ne plac ideile inovatoare si impactul atitudinii "Da, poti!". Inspirati de tendintele pietei financiare si de nevoile clientilor, am creat ING Point – un concept nou, prezent in zonele comerciale, prin care ne propunem sa promovam produsele si serviciile ING.

Totul incepe cu tine.
Ai putea deveni antreprenor? Desigur! Vino alaturi de noi si te vom ajuta sa descoperi antreprenoriatul.

Profil
Ce inseamna antreprenoriatul? 100% focus pentru dezvoltarea business-ului tau, entuziasm, energie si pasiune. Totul alaturi de echipa ta.
Care va fi misiunea ta? Sa promovezi si sa vinzi produsele ING catre clientii prezenti in mall, (utilizatori ai produselor ING sau non clienti): cont curent – ING Card Complet , serviciul de internet banking , produse de credit fara garantie imobiliara (linie de credit , card de credit sau credit de nevoi personale) sau alte produse de debit.
Cum vei obtine cele mai bune rezultate? Pentru a transforma o idee de afaceri in succes ai nevoie de curaj, perseverenta si o gandire strategica. De asemenea, transmiterea catre echipa a viziunii si obiectivelor de afaceri sunt elemente care previzioneaza succesul.
Investitie

Nivelul investitiei initiale este reprezentat de capitalul de start-up - echivalentul a 1.500 Euro.

Cum colaboram
Parteneriatul cu ING Bank se va desfasura printr-o societate cu raspundere limitata (SRL), unde Point Managerul este asociat unic/administrator.
Obiectul de activitate este cel de intermediere servicii financiare si asistenta in brokeraj.
Activitatea este reglementata in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu ING Bank si a unui contract de comodat pentru spatiul in care se desfasoara activitatea. Toti partenerii ING Bank beneficiaza de aceleasi conditii contractuale.
Contributia ING

Ce iti punem la dispozitie?
Brandul si conceptul inovator ING;
Suportul nostru in dezvoltarea acestui business.
Avantajul competitiv al modelului de business ING Point prin integrarea conceptului „Instant”. De asemenea, din punct de vedere tehnic, toate locatiile ING Point sunt dotate cu bancomat pentru retragere, imprimante, laptouri.
Instruirea ta, precum si a echipei tale, de la suport in intelegerea si implementarea proceselor si procedurilor pana la dezvoltarea unor competente cheie precum comunicare, organizare, etc.

Nu e jobul potrivit pentru tine? Ajuta un prieten recomandandu-i jobul!