Anunțuri locuri de muncă SC Totem Communication SRL
SmartDreamers for Android Install

Cine suntem? Suntem peste 80 de oameni adunaţi deloc din întâmplare sub acoperişul agenţiei de marketing şi comunicare Totem Communication. Agenția a fost înființată în anul 2003 de către doi medici şi un psiholog stabilindu-și încă de la început focusul pe domeniul farmaceutic si medical. Până în prezent, Totem Communication a construit branduri, a orchestrat programe de comunicare complexe şi a adus pe piaţa românească cele mai noi instrumente de marketing şi comunicare specilizate pe domeniul farmaceutic. Printre serviciile oferite, se regăsesc: consultanţă și strategie, branding, software development, creaţie, campanii integrate de comunicare, PR, cercetare. Totem Communication este mai mult decât o agenție de publicitate și mai mult decât una de consultanta de marketing.

Ce ne motivează? Totem Communication înseamnă schimbare prin creativitate, transformare prin evoluție, sănătate prin atitudine și gândire. Inovaţia a fost întotdeauna o prioritate, iar rezultatele nu au întârziat să apară: cifra de afaceri a companiei a crescut an de an, iar premiile sau recunoaşterile din partea unor organizaţii prestigioase ne-au confirmat că ne deplasăm în direcţia potrivită. Ceea ce ne oferă tuturor un sentiment de siguranţă şi de familiaritate: ne-am regăsit aici pentru că avem, dincolo de formaţia profesională, idealuri şi pasiuni comune, am rămas împreună pentru că am evoluat în aceeaşi direcţie. Şi pentru că Totem Communication este un loc în care dezvoltarea profesională şi cea personală se completează într-un mod fericit. Ştim că avem loc să creştem împreună.

Dacă te regăseşti în spiritul echipei noastre, te aşteptăm să ni te alături. Pentru mai multe informaţii te rugăm să accesezi www.totem.com.ro.

Sediul central
Strada Vasile Lascăr, Bucharest, Romania
București,Romania