Anunțuri locuri de muncă GARANTA Asigurari S.A.
SmartDreamers for Android Install
SmartDreamers for IOS Install

Societatea de asigurari GARANTA ASIGURARI, a fost constituita în octombrie 1997, ca initiativa a unor importante institutii financiare si bancare de a investi pe piata romana a asigurarilor, avand ca principal actionar Compania elena de asigurari ETHNIKI.

Ca membra a Grupului financiar “National Bank of Greece”, GARANTA este o companie dinamica pe piata asigurarilor din Romania, care are in centrul preocuparilor sale grija fata de client.

Principalul actionar -THE ETHNIKI - este liderul pietei de asigurari din Grecia, care ofera un sprijin permanent companiei noastre prin experienta sa de peste 100 de ani in domeniu.

Angajamentul companiei GARANTA fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza in oferirea unor produse moderne si a unor servicii de calitate, care sa satisfaca nevoile cele mai variate de asigurare.

Inovatia si profesionalismul sunt componente esentiale ale eforturilor echipei GARANTA, de a raspunde in conditii optime cerintelor clientilor, de a se detasa de competitori si de a creste profitabilitatea companiei. Acestea constau pe de o parte, in recunoasterea si promovarea spiritului de initiativa, a sansei libertatii de actiune, iar pe de alta parte, in orientarea spre satisfacerea clientilor prin calitate si valoare.

Sediul central
Bd Ion Mihalache, Bulevardul Banul Manta, Bucharest, Romania
București,Romania