Anunțuri locuri de muncă Domeniul Dambu Morii
SmartDreamers for Android Install

   Aflat la 7 km de centrul Brasovului (destinatie turistica de top a Romaniei), Domeniul Dambu Morii deschide portile catre o oaza de confort si relaxare. Descopera natura si lasa-te furat de peisajul pitoresc al unui colt de lume aflat la poalele muntilor. Aerul curat si mediul prietenos te vor cuceri cu siguranta. 

   Situat la cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 scari (reabilitate recent) dar si traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 1.5 hectare iti propune sa te deconectezi de rutina zilnica, sa te bucuri de aerul curat si de splendoarea naturii neexploatate. 

   Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dambu Morii (31 de camere) este completata de un restaurant (130 locuri), o sala de evenimente festive sau corporate (250 persoane), 2 sali de conferinte (cu capacitatea de 90, respectiv 60 de persoane) cu dotari specifice: flip chart, ecran de protectie, sistem de sonorizare, videoproiector, consumabile pe toata perioada desfasurarii evenimentelor.

   Suntem o gazda primitoare pentru evenimente speciale, conferinte, team building-uri, tabere, petreceri private, botezuri, cununii, simpozioane sau alte evenimente deosebite. Sediul central
Timișu de Jos, Județul Brașov, România
Timișu de Jos,Romania