Anunțuri locuri de muncă BRD Groupe Societe Generale
SmartDreamers for Android Install
SmartDreamers for IOS Install

Pentru majoritatea românilor, BRD este o prezenţă cotidiană, întâlnită peste tot în ţară. Suntem o bancă românească de top şi una dintre cele mai mari companii listate la Bursa de Valori Bucureşti. Avem o istorie importantă. Urmaşă a Societăţii Naţionale de Credit Industrial, creată în 1923, BRD a fost bancă de investiţii a Statului Român înainte de a primi, în 1990, licenţa de bancă universală. În 1999, Société Générale a devenit acţionarul majoritar al băncii în cadrul unui proces de privatizare. Banca franceză, una dintre cele mai mari din zona euro, cu 145 000 de angajaţi în 66 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, a transferat în România know-how care ne-a permis să devenim în scurt timp unul dintre liderii pieţei româneşti.
 
Folosim tehnologii inovatoare și dezvoltăm activităţi prin care le oferim clienților - de la copii şi studenţi până la familii, de la mici întreprinzători până la mari corporaţii - produse personalizate, confort și siguranţă.
 
Avem 2,3 milioane de clienţi şi operăm o reţea de aproape 800 de unităţi, activitatea noastră desfăşurându-se pe trei mari linii de business: retail şi IMM-uri, mari corporaţii şi investment banking. Cu peste 7.000 de angajaţi, suntem cel mai mare angajator din sistemul bancar românesc.

În plus faţă de rolul important pe care îl jucăm în economie, suntem şi un actor social proeminent, implicat în comunitate prin proiecte şi programe care se concentrează pe activităţi sociale, culturale şi sportive. 
 
Pe lângă toate acestea,  le oferim celor dornici să vină alături de noi oportunitatea de a intra într-o echipă tânără, dinamică, într-un mediu profesionist, cu formare profesională adecvată, astfel încât fiecare să poată creşte şi construi o carieră la BRD.

 

Sediul central
București, Municipiul București, România
București,Romania