SmartDreamers intră în parteneriat cu HotNews.ro

1,5 minute

Suntem încântați să vă anunțăm că am încheiat un parteneriat cu portalul de știri HotNews pentru a duce companiile acolo unde candidații își petrec timpul. Colaborarea se alătură cu succes integrării SmartDreamers cu rețele sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn), la care se adaugă Google AdWords și Indeed.

SmartDreamers partener stiri, mass media

Acum ceva timp, într-un alt articol de pe blog, vă spuneam despre automatizarea întregului proces de job advertisement pe canalele alternative de recrutare, acolo unde îi găsești pe cei 80% dintre candidații care nu sunt activi pe platformele clasice. De aici a pornit și ideea colaborării noastre cu un nume mare din mass media.

Ce înseamnă asta? Pe lângă furnizorul tău de știri importante, în fiecare zi, HotNews devine platforma cu 24M trafic lunar care îți furnizează talente și employer branding. HotNews este cea mai importantă sursă de știri din România, cu un număr de peste 2,8 milioane de persoane care accesează lunar site-ul de peste 24 de milioane de ori.

Care sunt beneficiile pentru companii?

Expunere mare. Traficul HotNews&SmartDreamers este de 8 ori mai mare decât traficul cumulat al tuturor platformelor de recrutare din România. Pe modelul NewYork Times, HotNews devine locul potrivit în care companiile își vor găsi candidații.
Employer Branding. Prezența brandului unei companii pe HotNews contribuie semnificativ la dezvoltarea imaginii ca angajator.
Conexiune simplificată. Poți posta jobul tău într-un mod simplu și rapid, atât pe HotNews, cât și pe SmartDreamers, în funcție de preferința ta. Încarci datele despre poziție, companie și datele de facturare. Totul, în doar câteva minute.
Audiența. Pe HotNews îi vei găsi pe toți candidații care nu sunt mereu activi pe platformele de recrutare clasice, dar care ar putea fi interesați de oportunitatea oferită de tine. E vorba despre un segment de vârstă important, 18-40 ani, cu studii superioare, oameni care citesc știrile zilnic pe portalul de știri.

Care sunt beneficiile pentru candidați?

Sursă de știri și platfomă de joburi. HotNews devine un furnizor de oferte de job pentru cariera ta, pe lângă cea mai importantă sursă de știri.
Companii dinamice. Vei avea acces la cele mai noi și atractive joburi din piața muncii, venite de la branduri importante precum Emerson, Vodafone, Porsche, Orange, Raiffeisen Bank și multe altele.

Cum vezi primele companii de pe HotNews? Poți accesa acest LINK.
Cum poți adăuga un job pe HotNews? Accesezi următorul LINK, iar restul, după cum deja te-am obișnuit, este foarte simplu.

Liber la recrutarea SMART! Am zis!

Articole similare

Working @ JacTravel: Cum poți fi conectat cu lumea turismului internațional

JacTravel e o explozie de tinerețe, de culturi și personalități diferite. Având birouri în Tîrgu-Mureș și Cluj-Napoca, compania îți oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural și de a...

Echipa SmartDreamers

2 minute

Înscrie-te în JTI Internship Program, primul pas spre succes!

Cum ți se pare ideea unui internship care să îți ofere șansa de a te alătura unei companii multinaționale și de a-ți construi o carieră? Ei bine, Japan Tobacco International...

Damian Samoila

3 minute

INFOGRAFIC: Recrutarea intră pe fast forward în era rețelelor sociale

Ca recrutor, te întrebi cum poți atrage cei mai buni candidați și care sunt canalele potrivite pentru promovarea brandului de angajator. La SmartDreamers, am realizat un survey care să răspundă...

Echipa SmartDreamers

1,5 minute
MERGI PE SMARTDREAMERS.RO