Ducem recrutarea în mass media. HotNews, Wall-Street, Romania-Insider și StartupCafe se alătură SmartDreamers

1,5 minute

Tot mai mulți candidați își petrec timpul pe rețelele sociale și pe cele mai vizualizate site-uri de știri din România. Platforma de recrutare online SmartDreamers a automatizat întreg procesul de “job advertisement” pe canalele alternative de recrutare, acolo unde pot fi găsiți aproape 80% dintre candidați.

Noutatea este reprezentată de parteneriatele cu presa națională, care devine, pe lângă o sursă importantă de știri, locul unde companiile se întâlnesc mult mai ușor cu cei mai talentați candidați.

Într-o primă fază, portalul de știri HotNews.ro(am sărbătorit parteneriatul cu un articol pe blog), site-urile Wall-Street.ro, StartupCafe.ro și Romania-Insider.com au răspuns pozitiv propunerii SmartDreamers.În această perioadă se poartă negocieri și cu una dintre cele mai importante televiziuni din România, care să ofere pe site-ul propriu un loc de întâlnire a companiilor cu cei mai buni candidați. Pe toate aceste platforme de știri candidații vor putea găsi joburi, iar companiile vor posta anunțuri de locuri de muncă cu doar câteva click-uri.

locuri de munca in mass media

Parteneriatele încheiate cu mass media vin după o primă acțiune, care a fost reprezentată de integrarea cu Facebook, Instagram, Google Adwords, LinkedIn și Twitter. Practic, atunci când un recrutor postează un anunț de job pe SmartDreamers, are opțiunea de a seta audiența pentru fiecare canal în parte. Spre exemplu dacă un recrutor vrea ca jobul său să ajungă la candidați din București, vârsta 18-30 de ani, care au cunoștințe în marketing, acesta va afla direct ce audiență (și cu ce costuri) poate atinge pe Facebook, Instagram și Google AdWords. Pentru LinkedIn și Twitter, audiența poate fi atinsă doar la nivel național.

Principalele plusuri aduse companiilor sunt expunerea mult mai mare prin traficul site-urilor de știri, promovarea brandului și o conexiune simplificată. De cealaltă parte, pentru candidați, platformele de pe care își iau zilnic informațiile devin acum și medii în care își pot găsi un loc de muncă atractiv.

Vrei să postezi un job pe site-uri de știri ca HotNews, Wall-Street sau Romania-Insider? Poți face acest lucru de AICI.

Articole similare

În vizită la red to blue, echipa care caută soluții pentru o viață mai ușoară

Chiar dacă e vară și mulți dintre noi sunt cu gândul la concediu, echipa SmartDreamers a mai făcut o vizită “de lucru” unei companii care ne-a atras atenția. Am mers...

Echipa SmartDreamers

4,5 minute

Cum atragi atenția candidaților inactivi

Recrutarea candidaților inactivi este un proces de durată și provocator pentru profesioniștii din HR, iar acest lucru se datorează faptului că cei care nu caută activ un loc de muncă...

Damian Samoila

2,5 minute

SmartDreamers intră în parteneriat cu HotNews.ro

Suntem încântați să vă anunțăm că am încheiat un parteneriat cu portalul de știri HotNews pentru a duce companiile acolo unde candidații își petrec timpul. Colaborarea se alătură cu succes...

Echipa SmartDreamers

1,5 minute
MERGI PE SMARTDREAMERS.RO